Ako vákuovať potraviny?

/ / O Gaggenau, O nás
Ako-vakuovat-potraviny

Celý postup vákuovania potravín je veľmi jednoduchý.
Potraviny sa vložia do špeciálneho vákuovacieho vrecka, ktorého otvorený okraj sa vloží do baličky, pritlačí sa zvarovacia lišta a po vybratí progamu sa vákuovanie automaticky zapne. Približne po 30 – 40 sekundách je z balenia odsatý vzduch. Na záver sa vákuovo zabalené potraviny v obale uzavrú zatavením okraja. Pri práci s baličkou je vhodné dbať na to, aby vo vrecku nebolo priveľa tekutiny, pretože spolu s odsávaným vzduchom sa samozrejme odsáva aj tekutina. Tá potom zabraňuje správnemu zataveniu okraja vrecka.

Ak Vás zaujíma prečo vákuovať? Odpoveď nájdete na tomto odkaze.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *